Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Bedrijfsrestaurant

Bedrijfsrestaurant uw centrum voor ontmoeting, overleg en beleving

De centrale functie van het bedrijfsrestaurant is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De integrale functie van het restaurant voor bezoekers richt zich steeds meer op het ontmoeten en overleg met collega’s en bezoekers. Dit door de toenemende flexplekken en thuiswerkers. Tijdens het ontmoeten en verblijf is een lekkere luxe kop koffie, een stevige lunch of smakelijk diner een algemeen verwachtingspatroon. Wij spelen hierop in met onze unieke succesformule: jong, dynamisch en flexibel.

Onze ambitie

Onze ambitie is oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze gast, waarbij wij werken met enkel dagverse, (streek gebonden) catering producten. De combinatie van een klein catering bedrijf dat direct toelevert aan ACS, maakt dat wij enorm flexibel zijn in de vele aanvragen die wij krijgen.

Uw bedrijfsrestaurant leidt tot een goed imago en synergie

Een gast-gerichte houding en een professioneel en eigentijds georganiseerd catering bedrijf, draagt indirect bij aan het gastvrijheidsgevoel bij uw medewerkers, onze gasten! Zo wordt een bezoek aan het bedrijfsrestaurant meer dan alleen het nuttigen van de dagelijkse lunch. Het restaurant is een plaats waar je even kan ontspannen en bijpraten met je collega of bezoekers.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.