Bel: +31 (0)38 460 85 08 of
mail:

Over ons

Hapjesgigant ACS en M&M

Onze firma is een samengaan van twee bedrijven, namelijk ACS (bedrijfscatering) en M&M. M&M (party catering) staat voor onze voornamen “Marcel en Martien”. We zijn een cateringbedrijf waar toegankelijkheid, creativiteit, betrouwbaarheid en transparantie staan als een huis.

Over ons: “Hapjesgigant catering is onze lust en ons leven!”

Onze combinatie – in een branche die bekend staat om zijn dynamiek en zeer hoge werkdruk – bestaat inmiddels al ruim 10 jaar. Wat ons mede bijzonder maakt, is dat we altijd streven naar perfectie. We willen het allerbeste voor onze klanten en bieden desgewenst catering op maat. Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering is ook het werken met dagverse producten. Alle catering hapjes, lunches, diners en buffetten bestaan uit dagverse producten. Hapjesgigant catering is onze lust en ons leven!

Heerlijke culinaire hoogstandjes voor ieder budget!

Door creatief, culinair en ruimdenkend te zijn, komen wij tot een totaalconcept voor de invulling van uw feest, receptie of bedrijfsrestaurant. Een concept dat past bij ieders budget. Wij werken uw wensen graag uit, het liefst tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens maken we een passende offerte en we verzorgen daarna uw feest compleet, tot in de details!

Een hartelijke en bovenal culinaire groet, namens het gehele M&M team,

Marcel & Martien

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.